@Robin Hairdesign

@Robin Hairdesign is een Kapper gelegen aan Oldenzaalsestraat 124 in Hengelo.

Meer informatie over @Robin Hairdesign in Hengelo

De Trendy Kapsalon in Hengelo bestaat al 25 jaar en is opgericht door de vader van de eigenaar, ED, in 1996. Sindsdien hebben veel klanten hun weg naar de salon gevonden, dankzij de hoge kwaliteit en aandacht voor de klant. In 2009 hebben ze de naam van de salon officieel veranderd naar @Robin Hairdesign, maar het vertrouwde gevoel is gebleven. Het @ in de naam is een knipoog naar ED. Robin en zijn team staan klaar om je persoonlijk advies te geven. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:30 tot 16:00. Je kunt de salon vinden op Oldenzaalsestraat 124 in Hengelo.

Wil je weten wat @Robin Hairdesign verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van @Robin Hairdesign of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij @Robin Hairdesign? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je @Robin Hairdesign het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar @Robin Hairdesign reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. @Robin Hairdesign

Bezoekers bekeken ook