(sport-) Fysiotherapie FitbyCoen

(sport-) Fysiotherapie FitbyCoen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan P.C. Hooftlaan 50 in Hengelo.

Meer informatie over (sport-) Fysiotherapie FitbyCoen in Hengelo

FitbyCoen is een bekende fysiotherapiepraktijk in Hengelo. De praktijk is opgericht in 2019 en heeft in 2021 Fit en Fysio Driene overgenomen. Er zijn nu twee praktijken, gelegen aan de P.C. Hooftlaan 50 en aan de Korenbloemstraat 11. De praktijk aan de P.C. Hooftlaan richt zich vooral op sportgerelateerde fysiotherapie, met specialisaties zoals revalidatie, massage, tapen en sportgerichte ondersteuning. De praktijk aan de Korenbloemstraat is gespecialiseerd in behandelingen voor groepen met chronische klachten, met focus op bewegen en functioneel belasten. FitbyCoen biedt ook diensten zoals bikefitting, hardloopanalyses, personal training en leefstijladvies. Ze werken samen met andere specialisten zoals podotherapeuten, diëtisten en voedingscoaches. Het doel van FitbyCoen is om samen met de cliënt te werken aan herstel en vitaliteit door bewust te bewegen.

Wil je weten wat (sport-) Fysiotherapie FitbyCoen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van (sport-) Fysiotherapie FitbyCoen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij (sport-) Fysiotherapie FitbyCoen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je (sport-) Fysiotherapie FitbyCoen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar (sport-) Fysiotherapie FitbyCoen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. (sport-) Fysiotherapie FitbyCoen

Bezoekers bekeken ook