2ACT ZZP Diensten B.V.

2ACT ZZP Diensten B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Welbergweg 43 in Hengelo.

Meer informatie over 2ACT ZZP Diensten B.V. in Hengelo

2ACT ZZP Diensten biedt maatoplossingen aan zzp'ers en kleinzelfstandigen. Ze helpen vakmensen met het binnenhalen van nieuwe klanten en projecten, nemen de administratieve taken over, bieden financiële ondersteuning en geven advies over de toekomst. Daarnaast kunnen ze ook als secretariaat fungeren om ondernemers te ontlasten. De voordelen van 2ACT ZZP Diensten zijn dat ondernemers hun handen vrij hebben om te werken en dat ze zelf kunnen kiezen welke diensten ze willen uitbesteden. Door zich aan te sluiten bij 2ACT kunnen zzp'ers doen waar ze goed in zijn en wordt ondernemen leuker. Verschillende ervaringen van aangesloten zzp'ers worden gedeeld, waarin zij benadrukken dat 2ACT hen heeft geholpen met het vinden van nieuwe opdrachten en hen ontlast heeft van administratieve taken. Tot slot wordt vermeld dat 2ACT ZZP Diensten ondersteuning biedt op verschillende gebieden, maar er wordt niet specifiek vermeld welke gebieden dat zijn.

Wil je weten wat 2ACT ZZP Diensten B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2ACT ZZP Diensten B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2ACT ZZP Diensten B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2ACT ZZP Diensten B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar 2ACT ZZP Diensten B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2ACT ZZP Diensten B.V.

Bezoekers bekeken ook