AAA-ICTdetachering BV.

AAA-ICTdetachering BV. is een IT-consultancy gelegen aan Demmersweg 66 in Hengelo.

Meer informatie over AAA-ICTdetachering BV. in Hengelo

Onze dienstverlening richt zich op het bouwen en implementeren van goede software. Om te controleren of het systeem aan de verwachtingen en eisen voldoet, is testen noodzakelijk. AAA-ICTdetachering biedt goed opgeleide test / ICT-specialisten aan en kan ook opleidingen verzorgen. Het is belangrijk dat een informatiesysteem werkt zoals bedoeld, maar in de praktijk werken systemen vaak niet helemaal zoals gewenst. Misverstanden tussen gebruikers en ontwikkelaars kunnen ontstaan doordat ze elkaars taal niet spreken. AAA-ICTdetachering kan helpen bij het vertalen van bedrijfsprocessen naar specificaties. Het is ook belangrijk dat het systeem voldoet aan de wensen van de gebruikers, en daarvoor is een acceptatietest nodig. AAA-ICTdetachering kan deze test voor u opzetten en uitvoeren. Ze ontwikkelen zelf geen software, wat zorgt voor onafhankelijk advies over de opgeleverde software. Naast de acceptatietest kunnen ze ook technische systeemtests uitvoeren. Het testen is van groot belang bij het ontwikkelen van software, omdat het product vaak nog niet volledig gereed is voor gebruik. De softwaretester, ook wel Test Engineer genoemd, communiceert schriftelijk en mondeling met de ontwikkelaars over de bevindingen. AAA-ICTdetachering is op zoek naar stressbestendige en communicatief vaardige mensen voor een baan als Test Engineer.

Wil je weten wat AAA-ICTdetachering BV. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AAA-ICTdetachering BV. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AAA-ICTdetachering BV.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AAA-ICTdetachering BV. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar AAA-ICTdetachering BV. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AAA-ICTdetachering BV.

Bezoekers bekeken ook