Achieve Fitness

Achieve Fitness is een Personal trainer gelegen aan in .

Meer informatie over Achieve Fitness in

Achieve Fitness heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met het behalen van hun fitnessdoelen en ervoor te zorgen dat de resultaten behouden blijven. Ze willen een flexibele aanpak bieden, zodat fitness het leven verbetert zonder het over te nemen. Het team van Achieve Fitness bestaat uit gecertificeerde coaches met verschillende specialisaties, wat zorgt voor hoge kwaliteit begeleiding. Het aanbod van Achieve Fitness bestaat uit coaching en personal training, verdeeld over drie fases: de Priming Fase, de Achieve Fase en de Lifestyle Fase. Naast de eigenaar Niels Klaassen, zijn er nog twee coaches, Noortje Voorhuis en Pim Mulder, die elk hun eigen expertise hebben. Achieve Fitness heeft ook succesverhalen en biedt de mogelijkheid om contact op te nemen voor vragen of meer informatie.

Wil je weten wat Achieve Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Achieve Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Achieve Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Achieve Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Achieve Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Achieve Fitness

Bezoekers bekeken ook