ADLINK Technology B.V.

ADLINK Technology B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Amarilstraat 30 in Hengelo.

Meer informatie over ADLINK Technology B.V. in Hengelo

ADLINK en Ataya hebben onlangs hun 5G private network oplossingen onthuld op de MWC Las Vegas. Deze oplossingen bieden een slanke, veilige en universele connectiviteit. Daarnaast heeft NVIDIA® Jetson™ Orin zijn intrede gedaan en kan het de Edge AI oplossingen revolutioneren. Voor smart manufacturing is er de mogelijkheid om een veerkrachtige, geïntegreerde en beveiligde fabriek te bouwen met een private 5G netwerk. Ook zijn er industriële touch monitors beschikbaar met een one-stop value-added service voor data visualisatie. Daarnaast worden COM Express Type 6 Modules met de 13e generatie Intel® Core™ Mobile Processor aangeboden. Deze oplossingen zijn slechts een greep uit het brede scala aan producten en diensten dat ADLINK en Ataya bieden.

Wil je weten wat ADLINK Technology B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ADLINK Technology B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ADLINK Technology B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ADLINK Technology B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar ADLINK Technology B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ADLINK Technology B.V.

Bezoekers bekeken ook