Aframia Hair & Beauty

Aframia Hair & Beauty is een Kapper gelegen aan Straatsburg 58 in Hengelo.

Meer informatie over Aframia Hair & Beauty in Hengelo

Aframia Hair & Beauty is een haar- en schoonheidssalon in het winkelcentrum van Slangenbeek in Hengelo. Het bestaat sinds 2009 en heeft een team van professionals dat klaarstaat om uw haar een complete make-over te geven. Ze zijn ook officiële verkopers van de beste haarproducten, zoals KMS California, Goldwell en Artistique, die te koop zijn in hun salon. Het adres van de salon is Straatsburg 58, 7559 NM in Hengelo, en ze zijn bereikbaar via e-mail (info@aframiahairbeauty.nl) en telefoon ((0031) 074 - 277 - 11 - 13). De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Aframia Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aframia Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aframia Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aframia Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Aframia Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aframia Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook