Agnes Booijink Fotografie

Agnes Booijink Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Sabastraat 13 in Hengelo.

Meer informatie over Agnes Booijink Fotografie in Hengelo

Agnes Booijink is een veelzijdige fotograaf, docent, kunstenaar en coach. Ze accepteert de CJP Cultuurkaart en is beschikbaar voor fotografieopdrachten voor instellingen en bedrijven. Dankzij haar netwerk met vormgevers en tekstschrijvers kan ze snel werk afleveren voor websites, brochures en boeken. Daarnaast heeft ze ruime ervaring als docent op het gebied van fotografie en beeldende vormgeving en biedt ze diverse projecten aan voor het basisonderwijs. Als kunstenaar maakt ze zowel in opdracht als vrij werk, waarbij portretten, theater en beweging belangrijke thema's zijn. Ze is ook beschikbaar als coach, waarbij ze ondernemers met enthousiasme en inzet helpt om de werkelijkheid anders te laten beleven en op nieuwe ideeën te brengen. Agnes Booijink is te bereiken via het ROZ Twente voor korte of langere tijd.

Wil je weten wat Agnes Booijink Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Agnes Booijink Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Agnes Booijink Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Agnes Booijink Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Agnes Booijink Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Agnes Booijink Fotografie

Bezoekers bekeken ook