AKBouw

AKBouw is een Aannemer gelegen aan Weleveldstraat 7a in Hengelo.

Meer informatie over AKBouw in Hengelo

AKbouw is een aannemer in Hengelo die gespecialiseerd is in het aanpassen van zowel het interieur als het exterieur van uw woning. Ze bieden advies en ondersteuning bij het plannen en uitvoeren van uw verbouwingsproject. U kunt ervoor kiezen om betrokken te blijven bij het proces of om het volledig aan hen over te laten. Op hun website vindt u meer informatie en inspiratie. Als u hulp nodig heeft bij het interieur van uw woning, bieden ze verschillende producten en exclusieve elementen. Voor het exterieur kunt u bij hen terecht voor onderhoud en het herstellen van slijtage. Het adres van AKbouw is Weleveldstraat 7a, 7557 JE Hengelo. U kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Een tevreden klant, Michael Lubbers, beveelt AKbouw aan voor het maken van op maat gemaakte kasten.

Wil je weten wat AKBouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AKBouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AKBouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AKBouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar AKBouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AKBouw

Bezoekers bekeken ook