ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Christiaan Langefeldstraat 77 in Hengelo.

Meer informatie over ALDI in Hengelo

ALDI is een grote discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Het begon in 1973 met de overname van een groothandel in Tiel. ALDI staat bekend om aandacht voor de essentie en klanttevredenheid. Ze hebben een breed assortiment van ruim 900 producten en streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. ALDI biedt zowel lokale producten, biologische producten als mooie aanbiedingen aan. Ze zijn trots op het feit dat hun producten als beste getest zijn door de Consumentenbond en andere onafhankelijke kenners, maar toch goedkoper zijn dan bij andere supermarkten. Ze hebben zowel huismerken als A-merken van topkwaliteit, maar de huismerken zijn betaalbaarder. Bekende merken zoals Unox, Knorr, Calvé en Coca-Cola zijn ook verkrijgbaar bij ALDI. Ze streven naar een balans tussen gezonde producten, lage prijzen en duurzaamheid. Door met producten van eigen bodem te werken, verminderen ze de CO2-uitstoot. ALDI gaat ook de strijd aan tegen voedselverspilling door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Boodschappen doen bij ALDI is dus niet alleen goedkoper, maar ook verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook