Alinker

Alinker is een Fietsenwinkel gelegen aan Dennenbosweg 145 in Hengelo.

Meer informatie over Alinker in Hengelo

De Alinker is een driewielige loopfiets die is ontworpen voor iedereen die actief wil blijven en het leven ten volle wil leven. Het is geen medisch apparaat, maar een lifestyle-tool waarmee gebruikers weer een actief en sociaal betrokken leven kunnen leiden. De Alinker is geselecteerd als een van de 10 TOP-innovaties van 2019 door CBS. In Nederland is VIERFIETS in Amersfoort de enige dealer. Ze bieden proefritten en verhuur aan, en hebben een uitgebreide en gespecialiseerde klantenservice. De Alinker verandert levens van mensen die actief willen blijven, ongeacht hun mobiliteitsproblemen. Het is een coole manier om je te verplaatsen als je moeite hebt met lopen of fietsen. Selma Blair heeft de Alinker ervaren en noemt het een gamechanger. Daarnaast zijn er echte verhalen van echte mensen die vertellen hoe de Alinker hun leven heeft veranderd. De Alinker is een loopfiets zonder pedalen, op maat gemaakt om mensen te helpen actief te blijven. De filosofie van Alinker is om inclusie te bevorderen en een veiligere gemeenschap te creëren door doelgericht design.

Wil je weten wat Alinker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alinker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alinker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alinker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Alinker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alinker

Bezoekers bekeken ook