ANGELA Specialist In Schoonheid

ANGELA Specialist In Schoonheid is een Schoonheidssalon gelegen aan Berfloweg 213 in Hengelo.

Meer informatie over ANGELA Specialist In Schoonheid in Hengelo

In de salon van Angela worden mensen verwend en behandeld met de huidverbeterende producten van Biodroga. Tijdens de Relaunch van Biodroga hebben ze gekeken naar de meest pure ingrediënten met de beste resultaten, zowel voor wellness als medische behandelingen. Helaas heeft Angela momenteel een klantenstop, dus het is niet mogelijk om een afspraak te maken als nieuwe klant. De openingstijden van de salon zijn op maandag en donderdag van 9.00u tot 17.00u, op dinsdag en vrijdag van 9.00u tot 13.00u, en op woensdag is de salon gesloten. Voor meer informatie kun je Angela volgen en contact opnemen via de gegevens op haar website.

Wil je weten wat ANGELA Specialist In Schoonheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ANGELA Specialist In Schoonheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ANGELA Specialist In Schoonheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ANGELA Specialist In Schoonheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar ANGELA Specialist In Schoonheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ANGELA Specialist In Schoonheid

Bezoekers bekeken ook