Apostolisch Genootschap

Apostolisch Genootschap is een Religieuze organisatie gelegen aan Dennenbosweg 94 in Hengelo.

Meer informatie over Apostolisch Genootschap in Hengelo

De gemeenschap TWICKEL van het apostolisch genootschap komt elke zondag samen om levensinzichten en achtergronden te verkennen. Ze verbinden teksten, gedichten, zang en muziek aan een wekelijks thema om hun eigen antwoorden te vinden en met elkaar in gesprek te gaan. Ze hebben rituelen zoals de rondgang, doop en het sluiten van iemands levensboek. Ook zijn er gespreksgroepen en ontmoetingsmomenten voor kinderen. De gemeenschap zingt graag en heeft een groot repertoire. Ze streven ernaar om in liefde te werken aan een menswaardige wereld. Iedereen is welkom om de samenkomst op zondag bij te wonen. De locatie is momenteel alleen in Hengelo, vanwege het beschikbaar stellen van de locatie in Delden aan Oekraïense vluchtelingen. Er zijn contactpersonen beschikbaar voor meer informatie.

Wil je weten wat Apostolisch Genootschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Apostolisch Genootschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Apostolisch Genootschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apostolisch Genootschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Apostolisch Genootschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Apostolisch Genootschap

Bezoekers bekeken ook