Aromas Beautysalon

Aromas Beautysalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Staringstraat 284, O in Hengelo.

Meer informatie over Aromas Beautysalon in Hengelo

Aromas Beautysalon is een schoonheidssalon in Hengelo waar huidverbetering, kwaliteit en ontspanning centraal staan. Ze bieden behandelingen aan voor verschillende huidproblemen en werken met Aromas Skincare, een eigen productlijn die speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van de huid. Daarnaast werken ze ook met SPA, Salonnepro, voor intensieve huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. De salon maakt ook gebruik van het merk Nouvital Cosmetics, dat hypoallergene en dierproefvrije producten biedt. Het doel van de salon is om de huid weer glad, jeugdig, egaal en stralend te maken, en ze streven ernaar om een heerlijke beleving te bieden aan alle gasten. Neem contact op met Aromas Beautysalon voor een afspraak.

Wil je weten wat Aromas Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aromas Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aromas Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aromas Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Aromas Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aromas Beautysalon

Bezoekers bekeken ook