ASN Autoschade Bleeker Hengelo

ASN Autoschade Bleeker Hengelo is een Autoschadebedrijf gelegen aan Höltersweg 25 in Hengelo.

Meer informatie over ASN Autoschade Bleeker Hengelo in Hengelo

ASN Autoschade Bleeker in Hengelo is een gespecialiseerd bedrijf in schadeherstel van auto's en bestelwagens. Ze staan ook bekend onder de naam "Schadeherstel Twente" en zijn sinds 2014 aangesloten bij ASN Autoschade Nederland. Het bedrijf heeft als doel om een begrip te worden in Hengelo en omgeving op het gebied van autoschadeherstel en autoreiniging. Ze zijn in 2017 overgenomen door Jochem Boers en Judith Schwering, die de combinatie van goed management en vakbekwaam personeel als sleutel tot succes zien. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in vakgerichte opleidingen en trainingen voor het personeel, wat heeft geleid tot een sterk "wij-gevoel" en een optimaal arbeidsklimaat. ASN Autoschade Bleeker Hengelo is gecertificeerd volgens de ISO-normen en is innovatief op het gebied van processen en technieken. Ze zijn ook aangesloten bij BOVAG schadeherstel en zijn in het bezit van het certificaat duurzaam repareren. Het bedrijf is een gewaardeerde partner voor verzekeraars, leasemaatschappijen en dealerorganisaties. Ze bieden verschillende vormen van schadeherstel aan, zoals kunststof bumper repair, alternatieve duurzame herstelmethoden, quick & spot repair, ADAS kalibratie en autoruitschadeherstel. Het bedrijf heeft positieve klantreviews ontvangen, waarin wordt benadrukt dat het personeel vriendelijk en professioneel is en dat er goed adv.

Wil je weten wat ASN Autoschade Bleeker Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ASN Autoschade Bleeker Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ASN Autoschade Bleeker Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ASN Autoschade Bleeker Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar ASN Autoschade Bleeker Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ASN Autoschade Bleeker Hengelo

Bezoekers bekeken ook