Assink Pure Identity Hasselo

Assink Pure Identity Hasselo is een Kapper gelegen aan Christiaan Langefeldstraat 57 in Hengelo.

Meer informatie over Assink Pure Identity Hasselo in Hengelo

Assink Pure Identity is een kapsalon in Hengelo, gelegen in de Hasseler Es. Ze geloven dat je kapsel moet passen bij je persoonlijkheid en dat je vol zelfvertrouwen door het leven moet gaan. Ze kijken naar de vorm, tint en persoonlijkheid van elk individu en bieden geen standaard behandelingen aan. De kappers zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in haarkleuring. Ze beginnen altijd met een uitgebreid gesprek om je wensen te inventariseren en geven eerlijk advies over het resultaat dat behaald kan worden. Je kunt online een afspraak maken of gewoon binnenlopen in winkelcentrum Hasselo. De salon werkt met merken als Kerastase en Redken en heeft verschillende stylisten, waaronder een kleurspecialist en een extensions specialist. Ze werken ook al meer dan 20 jaar met de extensions van Great Lengths. Assink Pure Identity heeft vestigingen in Hengelo, Hilversum en Enschede.

Wil je weten wat Assink Pure Identity Hasselo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Assink Pure Identity Hasselo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Assink Pure Identity Hasselo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Assink Pure Identity Hasselo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Assink Pure Identity Hasselo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Assink Pure Identity Hasselo

Bezoekers bekeken ook