Assink Pure Identity

Assink Pure Identity is een Kapper gelegen aan Enschedesestraat 36 in Hengelo.

Meer informatie over Assink Pure Identity in Hengelo

Assink Pure Identity is een salon die verder kijkt dan alleen knippen. Ze geloven in het totaalplaatje en willen jouw gehele identiteit naar voren halen. Het team staat klaar om het mooiste in jou naar boven te halen, niet alleen met hairstyling en kleur, maar ook met make-up en beautybehandelingen. Ze geloven dat wanneer je uitstraalt dat je je goed voelt, je ook daadwerkelijk straalt. Ze bieden verschillende verzorgingsproducten aan, waaronder de producten van Redken en Kerastase. Daarnaast hebben ze ook een extensions specialist in het team. Als je benieuwd bent welke look het beste bij jou past, kun je langskomen in hun salons in Hengelo en Hilversum voor een passend advies.

Wil je weten wat Assink Pure Identity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Assink Pure Identity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Assink Pure Identity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Assink Pure Identity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Assink Pure Identity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Assink Pure Identity

Bezoekers bekeken ook