Audi Centrum Hengelo

Audi Centrum Hengelo is een Audi-dealer gelegen aan Platinastraat 61 in Hengelo.

Meer informatie over Audi Centrum Hengelo in Hengelo

Huiskes-Kokkeler is een autoriteit op het gebied van mobiliteit in de regio Twente en Achterhoek. Ze streven ernaar om hun klanten elke dag de beste ervaring te bieden en zetten daarvoor altijd een stapje extra. Ze hebben verschillende vestigingen waar klanten terecht kunnen voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe auto of occasion. Ze bieden merken zoals Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens aan. Daarnaast hebben ze ook een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven en een bedrijfswagencentrum. Bij Huiskes-Kokkeler staat aandacht, ambitie en allure centraal. Ze hebben tevreden klanten die spreken over perfecte service en klantvriendelijkheid.

Wil je weten wat Audi Centrum Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Audi Centrum Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Audi Centrum Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Audi Centrum Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Audi Centrum Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Audi Centrum Hengelo

Bezoekers bekeken ook