Auto Mulder

Auto Mulder is een Autohandel gelegen aan Twekkelerweg 139 in Hengelo.

Meer informatie over Auto Mulder in Hengelo

Auto Mulder Hengelo is een ervaren en betrouwbaar autobedrijf dat al bijna 40 jaar actief is in de autobranche. Ze hechten veel waarde aan klantgerichtheid en vakbekwaamheid. Naast de verkoop van occasions kunt u bij hen terecht voor reparaties, onderhoud en APK-keuringen. Het bedrijf is al drie generaties lang in handen van dezelfde familie en streeft ernaar dat klanten altijd met een goed en vertrouwd gevoel de deur uitgaan. Ze hebben een ruime showroom met diverse voertuigen van verschillende merken. In hun moderne werkplaats kunnen ze reparaties, onderhoud en APK-keuringen uitvoeren voor alle merken auto's. Ook is het mogelijk om bij de eigen APK-keuring aanwezig te zijn. Auto Mulder Hengelo staat bekend om hun moderne apparatuur en de mogelijkheid om eventuele garantiepakketten aan te bieden bij de aanschaf van een gebruikte auto. Ze zijn gevestigd aan de Twekkelerweg 139 in Hengelo en zijn telefonisch bereikbaar op 074 - 2919114. Openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Buiten openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Auto Mulder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Mulder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Mulder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Mulder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Auto Mulder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Mulder

Bezoekers bekeken ook