Autobedrijf Hassink

Autobedrijf Hassink is een Autohandel gelegen aan Wegtersweg 20-B/E in Hengelo.

Meer informatie over Autobedrijf Hassink in Hengelo

Autobedrijf Marco Hassink is een dynamisch bedrijf dat sinds 1994 gevestigd is in Hengelo. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van dealeroccasions, voornamelijk auto's van de 1e of 2e eigenaar met een volledige onderhoudshistorie en gegarandeerde kilometerstand. Klanten kunnen de auto's laten keuren door de Dekra of een merkdealer. Alle auto's worden professioneel gereinigd, gepoetst en gecontroleerd bij binnenkomst. Het bedrijf biedt auto's aan met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en verwelkomt klanten graag in hun showroom met een kopje koffie.

Wil je weten wat Autobedrijf Hassink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Hassink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Hassink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Hassink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autobedrijf Hassink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Hassink

Bezoekers bekeken ook