Autobedrijf Heuvel

Autobedrijf Heuvel is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Slachthuisweg 63 in Hengelo.

Meer informatie over Autobedrijf Heuvel in Hengelo

Autobedrijf Heuvel is verhuisd naar een nieuw pand aan de Slachthuisweg 63 in Hengelo. Ze geloven in betaalbare, veilige en duurzame mobiliteit en zijn een full-service garage voor auto's, bedrijfswagens en motoren. Ze bieden reparatie, onderhoud en advies aan. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren vakspecialisten met de nieuwste apparatuur in de werkplaats. Ze streven naar betrouwbaarheid, duurzaamheid, veiligheid en betaalbaarheid. Het adres is Slachthuisweg 63, 7556 AX Hengelo en de openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 18.00u. Het KvK-nummer is 67452868 en het BTW-nummer is NL002256825B60.

Wil je weten wat Autobedrijf Heuvel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Heuvel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Heuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Heuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autobedrijf Heuvel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Heuvel

Bezoekers bekeken ook