Autobedrijf Jacob

Autobedrijf Jacob is een Autohandel gelegen aan Havenkade 70 in Hengelo.

Meer informatie over Autobedrijf Jacob in Hengelo

Bij Autobedrijf Jacob staat de klant centraal en is kwaliteit betaalbaar sinds 1998. Ze zijn gespecialiseerd in het verkopen van jonge gebruikte auto's van verschillende merken. Daarnaast bieden ze ook onderhoud en reparatieservices aan. De hoofdmonteur met 35 jaar ervaring helpt graag bij het vinden van een passende oplossing. Doordat ze geen duur pand hebben en scherp inkopen, kunnen ze kwalitatieve en betrouwbare occasions aanbieden tegen concurrerende prijzen. Ze nodigen klanten uit om een kijkje te nemen in hun bedrijf en te genieten van een kopje versgemalen koffie. In de lijst worden verschillende automodellen genoemd, waaronder de Toyota Aygo, Volkswagen Polo en Opel Corsa.

Wil je weten wat Autobedrijf Jacob verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Jacob of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Jacob? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Jacob het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autobedrijf Jacob reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Jacob

Bezoekers bekeken ook