Autobedrijf Schlichter B.V.

Autobedrijf Schlichter B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Smaragdstraat 8 in Hengelo.

Meer informatie over Autobedrijf Schlichter B.V. in Hengelo

Autobedrijf Schlichter is al jarenlang een bekende naam in Hengelo en omstreken. Ze zijn al sinds 1978 een Daihatsu dealer en hebben goede relaties met merkdealers in de regio, waardoor ze alle merken kunnen leveren, zowel nieuw als gebruikt. In hun moderne werkplaats kun je terecht voor onderhoud, APK-keuringen en reparaties aan alle merken auto's. Ze bieden betaalbare kwaliteit en persoonlijke service. Je kunt contact met hen opnemen als je geïnteresseerd bent in een van hun voertuigen of meer informatie wilt. Het bedrijf is gevestigd aan de Smaragdstraat 8 in Hengelo en is bereikbaar via telefoon en e-mail. De openingstijden van de werkplaats en het magazijn zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag zijn ze gesloten. De verkoopafdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Autobedrijf Schlichter B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Schlichter B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Schlichter B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Schlichter B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autobedrijf Schlichter B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Schlichter B.V.

Bezoekers bekeken ook