Autobedrijf Verberne

Autobedrijf Verberne is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industriestraat 226-228 in Hengelo.

Meer informatie over Autobedrijf Verberne in Hengelo

Garage Verberne is een bekende garage waar zowel particuliere als zakelijke klanten terecht kunnen. Ze zijn gespecialiseerd in het merk Jeep, maar nemen auto's van elk merk onder hun hoede. De gekwalificeerde monteurs zorgen dagelijks met veel zorg en aandacht voor reparaties en onderhoud. Ze hebben een uitgebreid assortiment onderdelen op voorraad en kunnen snel leveren, zelfs als er een onderdeel besteld moet worden. Daarnaast bieden ze ook een noodoplossing indien nodig. Bij Garage Verberne is uw auto in goede handen voor alle soorten onderhoud en reparaties, waarbij ze alleen gebruik maken van het beste materiaal. Ze zijn ook een erkend APK-keuringstation. U kunt Garage Verberne vinden op Industriestraat 22 in Hengelo (OV).

Wil je weten wat Autobedrijf Verberne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Verberne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Verberne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Verberne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autobedrijf Verberne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Verberne

Bezoekers bekeken ook