Autohuis GM Hengelo

Autohuis GM Hengelo is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Hassinkweg 1A in Hengelo.

Meer informatie over Autohuis GM Hengelo in Hengelo

Welkom bij Autohuis GM Hengelo, een gespecialiseerd autobedrijf in het exporteren van gebruikte voertuigen. Onze voertuigen zijn voornamelijk bedoeld voor de exporthandel vanwege hoge kilometerstanden, schades en/of mankementen. We kunnen ook de volledige uitvoer of export voor u regelen. Als u denkt dat u een auto bij ons heeft gevonden, bel ons dan voor een afspraak om teleurstellingen te voorkomen. Als u besluit om vanwege de lage prijzen toch een auto bij ons te komen bekijken/kopen, neem dan altijd een expert mee om de auto te laten controleren, of plan een aankoopkeuring in bij een RDW erkend autobedrijf in de buurt van Hengelo. We kopen ook uw oude auto op, ongeacht mankementen, schade of hoge kilometerstand. Kom gerust langs of vul het inkoopformulier in als u uw auto wilt verkopen. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk ons uitgebreide aanbod of kom langs, de koffie staat klaar. Profiteer van onze kennis en ervaring bij het importeren en exporteren binnen en buiten de EU. We helpen u graag met de administratieve afhandeling.

Wil je weten wat Autohuis GM Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autohuis GM Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autohuis GM Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autohuis GM Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autohuis GM Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autohuis GM Hengelo

Bezoekers bekeken ook