Automatiek De Toren

Automatiek De Toren is een Snackbar gelegen aan Burgemeester Jansenplein 60 in Hengelo.

Meer informatie over Automatiek De Toren in Hengelo

Automatiek de Toren in Hengelo is een website waar je burgers, snacks en friet kunt bestellen. Klanten geven hen 5 sterren na 27 beoordelingen en je kunt punten sparen bij elke bestelling voor kortingen. Daarnaast kun je een gratis beker softijs krijgen als je bestelt via de website of app. Ook is er een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op de menukaart vind je populaire gerechten zoals de Frikandel XXL Speciaal en de Catamaran. Er is ook een ruime keuze aan patat, snacks, burgers, kipgerechten, vegetarische opties, milkshakes, dranken en sauzen. Helaas is de website op dit moment gesloten, maar je kunt wel afhalen.

Wil je weten wat Automatiek De Toren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Automatiek De Toren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Automatiek De Toren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Automatiek De Toren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Automatiek De Toren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Automatiek De Toren

Bezoekers bekeken ook