Autorijschool Van Dalm

Autorijschool Van Dalm is een Rijschool gelegen aan Piet Paaltjensstraat 31 in Hengelo.

Meer informatie over Autorijschool Van Dalm in Hengelo

Autorijschool Van Dalm is de perfecte plek om snel en veilig je rijbewijs te halen. Ze bieden scherpe prijzen en kwaliteit staat bij hen voorop. Met de spoedcursus van €998 kun je al binnen 10 dagen je rijbewijs halen. Bij Van Dalm krijg je ook echt waar voor je geld, want een uur rijles betekent ook echt een uur rijles. Daarnaast hebben ze een hoog slagingspercentage en maken ze geen onderscheid tussen snel en langzaam lerende cursisten. Ze willen iedereen aan een rijbewijs helpen en streven naar tevreden klanten. Voor cursisten die nerveus zijn voor het rijexamen bieden ze ook een tussentijdse toets aan bij het CBR. De rijlessen worden gegeven door een instructeur met jarenlange ervaring en ze werken volgens de adviezen van het CBR en RIS. Ze werken in elke les in 3 fasen: voorbereiding, lesrealisatie en les-evaluatie. Allan van Dalm, de eigenaar van de rijschool, is al 20 jaar rijinstructeur en heeft zich ook gespecialiseerd als rijangst/faalangst instructeur. De tarieven zijn helder en transparant, dus neem vandaag nog contact op voor een proefles.

Wil je weten wat Autorijschool Van Dalm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Van Dalm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Van Dalm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Van Dalm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autorijschool Van Dalm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Van Dalm

Bezoekers bekeken ook