Autoservice KwikFit Hengelo

Autoservice KwikFit Hengelo is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Höltersweg 40 in Hengelo.

Meer informatie over Autoservice KwikFit Hengelo in Hengelo

KwikFit Hengelo, gevestigd aan de Holtersweg 40, heeft een hoge klanttevredenheidsscore van 8,8 op basis van 81.549 beoordelingen. Het filiaal biedt monteurs die zijn opgeleid voor alle merken, de beste klantenservice en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Momenteel is er een banden 10-daagse gaande met kortingen tot 25%. De vestigingsmanager, Rob Brummelhaus, heeft een gemiddelde klantbeoordeling. Hoewel sommige services niet beschikbaar zijn in dit filiaal, zijn er andere KwikFit-garages in Hengelo waar klanten terecht kunnen. KwikFit wordt beschouwd als de beste keuze voor APK, autobanden en auto-onderhoud in Hengelo. Klantbeoordelingen variëren, maar over het algemeen is het team vriendelijk en de service goed. Er is wel een opmerking over onduidelijkheid over het wachten op reparaties en een klant heeft zijn auto met schade teruggekregen. Over het algemeen zijn klanten tevreden met de service van KwikFit.

Wil je weten wat Autoservice KwikFit Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice KwikFit Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice KwikFit Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice KwikFit Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autoservice KwikFit Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice KwikFit Hengelo

Bezoekers bekeken ook