Autoservice Oost

Autoservice Oost is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Adam Smithstraat 31 in Hengelo.

Meer informatie over Autoservice Oost in Hengelo

Bij BF Car Works kunt u terecht voor premium Duitse autocare. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals onderhoud en reparatie, APK-keuringen en bandenservice. Het team is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van auto's, waardoor ze ervoor zorgen dat uw auto veilig en optimaal blijft rijden. Bart Freriksen, de eigenaar van BF Car Works, heeft een passie voor gemotoriseerde voertuigen, vooral Porsches. Na jarenlang bij Porsche gewerkt te hebben, is hij voor zichzelf begonnen om zijn passie te delen en mensen te helpen hun luxe Duitse auto's in goede staat te houden. BF Car Works is gevestigd in Hengelo en is bereikbaar via telefoon en e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Autoservice Oost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice Oost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autoservice Oost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice Oost

Bezoekers bekeken ook