Autoservice Smelter

Autoservice Smelter is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Torenlaan 18 in Hengelo.

Meer informatie over Autoservice Smelter in Hengelo

Auto Smelter is een ervaren en betrouwbaar BOVAG auto- en camperbedrijf waar u terecht kunt voor alle soorten onderhoud en reparaties. Ze beschikken over moderne uitleesapparatuur en dealersoftware waarmee ze doelgericht storingen kunnen zoeken. De verwachte kosten worden vooraf met u besproken en als de werkelijke kosten hoger uitvallen, nemen ze eerst contact met u op. Het onderhoud wordt uitgevoerd door goed opgeleide technisch specialisten en tijdens de reparatieperiode bieden ze passend (gratis) vervangend vervoer. Daarnaast kunnen ze u ook helpen bij de aan- of verkoop van uw auto of camper. Ze zijn BOVAG gecertificeerd en bieden standaard 6 maanden BOVAG garantie op onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. U kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. De werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag op afspraak.

Wil je weten wat Autoservice Smelter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice Smelter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice Smelter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice Smelter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Autoservice Smelter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice Smelter

Bezoekers bekeken ook