aYniK Software Solutions B.V.

aYniK Software Solutions B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Haaksbergerstraat 67 in Hengelo.

Meer informatie over aYniK Software Solutions B.V. in Hengelo

aYniK Software Solutions BV is een partner voor klanten op het gebied van product- en softwareontwikkeling. Ze streven naar een duurzame relatie met klanten om gedegen advies te kunnen geven en zelfs de complete product- en softwareontwikkeling over te nemen. Ze hebben expertise in (embedded) Linux, het UNIX-platform en Mac OS X. Ze kunnen helpen bij het opzetten, meedenken en verbeteren van softwarearchitectuur. Daarnaast bieden ze softwareontwikkeling in technische omgevingen met behulp van C++, Qt/QML en UML. Ze hebben ervaring met het creëren van gebruikersvriendelijke interfaces met een eigen identiteit. Ook bieden ze ondersteuning, training, coaching, beoordeling en probleemoplossing voor softwareontwikkeling. Tot slot kunnen ze helpen bij het ontwikkelen voor verschillende platformen, zoals embedded, desktop en mobiel, vanuit een gedeelde codebase.

Wil je weten wat aYniK Software Solutions B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van aYniK Software Solutions B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij aYniK Software Solutions B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je aYniK Software Solutions B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar aYniK Software Solutions B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. aYniK Software Solutions B.V.

Bezoekers bekeken ook