Baan Twente schadeherstel

Baan Twente schadeherstel is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Platinastraat 7 in Hengelo.

Meer informatie over Baan Twente schadeherstel in Hengelo

Baan Twente is het mobiliteitscentrum voor personenwagens, bedrijfswagens en trucks. Ze bieden een compleet scala aan mobiliteitsoplossingen, zoals verkoop, leasing, carsharing, schadeherstel, onderhoud en transport. Baan Twente wil de mobiliteitsbehoefte van hun klanten duurzaam invullen door persoonlijk en met oprechte belangstelling te kijken naar de behoeftes van hun klanten en daar vervolgens invulling aan te geven met kwaliteitsproducten en -diensten. Ze handelen met respect voor hun klanten, medewerkers en het milieu en nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze zien dat de wereld steeds sneller verandert, maar dat er altijd behoefte zal zijn aan mobiliteit. Daarom spelen ze snel in op de veranderingen, zoals het delen van voertuigen, autonoom rijden en duurzame aandrijvingen. Baan Twente helpt hun klanten vooruit op een persoonlijke manier die bij hen past. Ze zijn erkend dealer van Mercedes-Benz, Ford, Smart en Fuso en bieden onderhoud en reparatie aan voor deze merken. Baan Twente is ook bezig met de toekomst van mobiliteit en heeft het initiatief Mobility++, waarmee ze middelen, kennis en support bieden om mobiliteit op een nieuwe manier te organiseren. Ze hebben ook showrooms waar klanten nieuwe auto's en occasions kunnen bekijken en vragen kunnen stellen over Private Lease en andere diensten. Baan Twente houdt klanten op de hoogte van het laatste nieuws en heeft verschillende merkspecifieke nieuwspagina's.

Wil je weten wat Baan Twente schadeherstel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baan Twente schadeherstel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baan Twente schadeherstel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baan Twente schadeherstel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Baan Twente schadeherstel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baan Twente schadeherstel

Bezoekers bekeken ook