Bakker Bart Hengelo

Bakker Bart Hengelo is een Bakkerij gelegen aan Markt 5 in Hengelo.

Meer informatie over Bakker Bart Hengelo in Hengelo

Er zijn verschillende belegde broodjes beschikbaar, zoals een broodje gezond met jong belegen kaas, tomaat, ijsbergsla, ham, gekookt ei en komkommer. Er is ook een broodje tonijnsalade met tonijnsalade, tomaat en ijsbergsla. Verder zijn er broodjes met carpaccio, kip Mex, zalm, brie, filet americain, mozzarella, eiersalade, warme pittige kip, warme gehaktbal, warme omelet, kip-bacon, beenham, hummus, warme Oosterse kip, jong belegen kaas, oude kaas, ham-kaas, ei en ham. Let op dat als je een glutenvrije pizzabodem hebt gekozen, sommige ingrediënten zullen worden verwijderd. Er zijn ook drankjes beschikbaar, zoals Pepsi Max.

Wil je weten wat Bakker Bart Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bakker Bart Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart Hengelo

Bezoekers bekeken ook