Bakker Bedrijfswagens Twente

Bakker Bedrijfswagens Twente is een Vrachtwagendealer gelegen aan Robijnstraat 2 in Hengelo.

Meer informatie over Bakker Bedrijfswagens Twente in Hengelo

Bakker Bedrijfswagens is een bedrijfswagen specialist met twintig vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Ze zijn onderdeel van de Bakker Groep en houden zich bezig met de verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF, GINAF, TATRA, IVECO Daily en Fiat Professional. Ze bieden ook onderhoud aan campers, hebben een speciale vestiging voor autoschadeherstel en spuitwerk, en voeren specifieke werkzaamheden uit aan voertuigen. Daarnaast is Bakker Bedrijfswagens op zoek naar bedrijfswagen- en truckmonteurs en kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat Bakker Bedrijfswagens Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bedrijfswagens Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bedrijfswagens Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bedrijfswagens Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bakker Bedrijfswagens Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bedrijfswagens Twente

Bezoekers bekeken ook