Bakkerij Nollen Hengelo

Bakkerij Nollen Hengelo is een Bakkerij gelegen aan ⛉ Dikkersplein 5 in Hengelo.

Meer informatie over Bakkerij Nollen Hengelo in Hengelo

Bakkerij Nollen in Hengelo biedt een breed scala aan verse brood-, banket- en chocoladeproducten. De producten worden op ambachtelijke wijze bereid met verse en pure ingrediënten. Elke dag worden de producten van de centrale bakkerij in Hengevelde naar de winkels gebracht, zodat klanten kunnen genieten van verse producten. De winkel in Hengelo heeft ook een lunchroom waar je kunt genieten van heerlijke belegde broodjes, koffie, thee, high tea en gebak. Daarnaast heeft Bakkerij Nollen in Hengelo een eigen brood- en banketafdeling waar dagelijks verse banket- en desemspecialiteiten worden bereid. Ook kun je bij Bakkerij Nollen in Hengelo terecht voor diverse soorten taarten en gebak, waaronder fototaarten die speciaal voor jou worden gemaakt. Bakkerij Nollen is een ambachtelijke bakkerij met een rijke geschiedenis van bijna 100 jaar, waar traditionele waarden en pure ingrediënten nog steeds centraal staan. Je kunt de producten van Bakkerij Nollen gemakkelijk online bestellen.

Wil je weten wat Bakkerij Nollen Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Nollen Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Nollen Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Nollen Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bakkerij Nollen Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Nollen Hengelo

Bezoekers bekeken ook