Bakkerij Oonk Hengelo

Bakkerij Oonk Hengelo is een Bakkerij gelegen aan De Wetstraat 27 in Hengelo.

Meer informatie over Bakkerij Oonk Hengelo in Hengelo

In de tekst worden verschillende aanbiedingen genoemd, waaronder afgeprijsde caramelslof en gevuld speculaas. Daarnaast zijn er elke dag witte broodjes in de aanbieding. Het assortiment wordt ook aangepast aan het najaar met herfst- en najaarsproducten zoals speculaas, herfstchocolade en bonbon eikels. Er zijn ook vertrouwde producten zoals caramelnotentaartje, caramelslof en chocolade cakes. Er wordt ook informatie gegeven over hoe je een driptaart kunt bestellen. Daarnaast wordt vermeld dat de bezorgers dagelijks verse broden en gebakjes naar de winkels brengen en bestellingen bezorgen in de omgeving van Enschede en Hengelo. Verder wordt er de mogelijkheid geboden om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Oonk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties. Ten slotte worden de verschillende vestigingen genoemd en zijn er links naar de veelgestelde vragen, het spaarsysteem en de zakelijke pagina.

Wil je weten wat Bakkerij Oonk Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Oonk Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Oonk Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Oonk Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bakkerij Oonk Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Oonk Hengelo

Bezoekers bekeken ook