Balkan Restaurant

Balkan Restaurant is een Restaurant gelegen aan Drienerstraat 29 in Hengelo.

Meer informatie over Balkan Restaurant in Hengelo

Restaurant Balkan is al bijna 30 jaar een begrip in Hengelo. Na een brand in 2009 zijn ze verhuisd naar de Drienerstraat 29. Het restaurant biedt verschillende soorten vlees, vis en vegetarische gerechten uit de Balkan en mediterrane keuken. Je kunt er ook maaltijden afhalen en er zijn mogelijkheden voor groepen tot 100 personen. De eigenaren, Dusan en Blazenka Zivkovic, staan bekend om hun gastvrijheid. Gasten zijn tevreden over het eten en de sfeervolle entourage. De menukaart is uitgebreid en de prijzen zijn betaalbaar. Het restaurant hecht belang aan kwaliteit en dagverse producten. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Balkan Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balkan Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balkan Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balkan Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Balkan Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balkan Restaurant

Bezoekers bekeken ook