Baptistengemeente God is Liefde

Baptistengemeente God is Liefde is een Kerk gelegen aan Marskant 35 in Hengelo.

Meer informatie over Baptistengemeente God is Liefde in Hengelo

Als baptistengemeente genaamd "God is Liefde" zijn we toegewijd om de boodschap van God en het evangelie van Jezus Christus te verspreiden in Hengelo en omgeving. We willen een gemeenschap zijn die het geloof actief belijdt en dit op een enthousiaste en eigentijdse manier uitdraagt. Ons doel is om de boodschap van Jezus Christus begrijpelijk te maken voor de mensen in onze omgeving. We zijn gevestigd in Hengelo en nodigen iedereen uit om met ons in contact te komen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om ons financieel te steunen via een gift. Volg ons op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Wil je weten wat Baptistengemeente God is Liefde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptistengemeente God is Liefde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptistengemeente God is Liefde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptistengemeente God is Liefde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Baptistengemeente God is Liefde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptistengemeente God is Liefde

Bezoekers bekeken ook