Barink Schilderwerken B.V.

Barink Schilderwerken B.V. is een Schilder gelegen aan Loodsstraat 18 in Hengelo.

Meer informatie over Barink Schilderwerken B.V. in Hengelo

Barink Schilderwerken is een betrouwbare partner voor verschillende schilderwerkzaamheden, glas, vloercoating, onderhoudsplannen en wandafwerking. Ze werken zowel voor de zakelijke markt als de particuliere markt. In het verleden hebben ze projecten uitgevoerd voor onder andere de Tio Hogeschool in Hengelo, het pand Concordia Film-Theater-Expositie van de Gemeente Enschede, het monumentale pand Het Elderinkshuis in Enschede, het restaurant Carelshaven dat een metamorfose heeft ondergaan, een nieuwe woonboerderij in Boekelo en Vtel Telecom in Enschede. Daarnaast hebben ze ook informatie gegeven over de trendkleuren van 2022 en de verhoging van de ISDE-subsidie voor isolatieglas vanaf 2022. Als u geïnteresseerd bent in hun diensten, kunt u contact opnemen met één van hun specialisten.

Wil je weten wat Barink Schilderwerken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barink Schilderwerken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barink Schilderwerken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barink Schilderwerken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Barink Schilderwerken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barink Schilderwerken B.V.

Bezoekers bekeken ook