Basic-Fit Hengelo Lansinkesweg 24/7

Basic-Fit Hengelo Lansinkesweg 24/7 is een Sportschool gelegen aan Lansinkesweg 2 in Hengelo.

Meer informatie over Basic-Fit Hengelo Lansinkesweg 24/7 in Hengelo

Basic-Fit is een sportschool in Hengelo waar je lidmaatschappen kunt afsluiten om fit te worden op jouw eigen manier. Er zijn verschillende lidmaatschappen beschikbaar die aansluiten bij jouw wensen en doelen. Bij het lidmaatschap krijg je onder andere toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, de mogelijkheid om thuis te trainen met Virtuele Groepslessen en een Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Daarnaast krijg je ook nog een gratis Basic-Fit Sporttas. Er zijn ook premium en all-in lidmaatschappen beschikbaar met extra voordelen, zoals toegang tot alle clubs in Europa, 50% korting op Yanga Sports Water en onbeperkt gebruik van de massagestoelen in de clubs. Basic-Fit biedt ook verschillende services en faciliteiten aan, zoals Virtuele Workouts, Live Groepslessen, Fysiotherapie en Personal Training. Je kunt je lidmaatschap ook aanpassen naar jouw wensen en er zijn ook personal trainers en fysiotherapeuten beschikbaar. Kortom, Basic-Fit is een sportschool waar je op een flexibele manier aan je fitnessdoelen kunt werken.

Wil je weten wat Basic-Fit Hengelo Lansinkesweg 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Hengelo Lansinkesweg 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Hengelo Lansinkesweg 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Hengelo Lansinkesweg 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Basic-Fit Hengelo Lansinkesweg 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Hengelo Lansinkesweg 24/7

Bezoekers bekeken ook