Batterij (& Accu) Specialist B.V.

Batterij (& Accu) Specialist B.V. is een Leverancier van onderdelen voor huishoudelijke apparaten gelegen aan Torenlaan 14 in Hengelo.

Meer informatie over Batterij (& Accu) Specialist B.V. in Hengelo

Onderdelenhuis Hengelo is een winkel die een breed assortiment aan batterijen, accu's, laders en onderdelen voor huishoudelijke apparaten aanbiedt. Ze hebben ook fiets- en auto-accessoires. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ze hebben een grote selectie accu's en bieden revisie van (fiets)accu's aan. Daarnaast hebben ze een B2B-afdeling met een breed assortiment accu's en bieden ze onderhoud en keuringen aan. Hun eigen lijn met diverse accu's is uitgebreid en ze bieden goede accu's van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aan, waaronder auto-accu's, semi-tractie accu's en recreatie accu's. Voor vragen kunnen klanten contact opnemen via de mail. De Batterij & Accu Specialist B.V. staat klaar om te zorgen voor de energie die u nodig heeft.

Wil je weten wat Batterij (& Accu) Specialist B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Batterij (& Accu) Specialist B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Batterij (& Accu) Specialist B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Batterij (& Accu) Specialist B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Batterij (& Accu) Specialist B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Batterij (& Accu) Specialist B.V.

Bezoekers bekeken ook