Bazz E-Bikes B.V.

Bazz E-Bikes B.V. is een Fietsenwinkel gelegen aan Binnenhavenstraat 33a in Hengelo.

Meer informatie over Bazz E-Bikes B.V. in Hengelo

Bazz E-Bikes is een bedrijf dat sterke en hufterproof e-bikes bouwt. Zij bieden het unieke Bazz E-Bikes As A Service concept aan, waardoor u of uw werknemers altijd beschikken over een werkende e-bike. Voornamelijk leveren zij e-bikes aan de bezorg- en zorgmarkt. De bezorg e-bike is zeer geschikt voor maaltijd- en boodschappenbezorging, terwijl de zorg e-bike perfect is voor zorg aan huis, dienstreizen en woon-werkverkeer. Er zijn twee opties voor het aanschaffen van de e-bikes: Product As A Service (PaaS), waarbij u een vast bedrag per week betaalt inclusief verzekering, service en onderhoud, of de traditionele koop, waarbij u de e-bikes eenmalig aanschaft met optionele verzekerings-, service- en onderhoudsdiensten. Bazz E-Bikes is gevestigd aan de Binnenhavenstraat 33a in Hengelo, Nederland. Als u interesse heeft, kunt u bij hen een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website of kunt u contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Bazz E-Bikes B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bazz E-Bikes B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bazz E-Bikes B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bazz E-Bikes B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bazz E-Bikes B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bazz E-Bikes B.V.

Bezoekers bekeken ook