BCC Hengelo

BCC Hengelo is een Elektronicawinkel gelegen aan Het Plein 150 Winkelgebied, Het Plein in Hengelo.

Meer informatie over BCC Hengelo in Hengelo

BCC in Hengelo is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je gratis parkeren bij winkelgebied Het Plein. Met de bus kun je gebruik maken van de lijnen 8 en 51, en de dichtstbijzijnde bushalte is 'Ikea'. In de winkel biedt BCC verschillende services aan, zoals de installatie van split airco units en een overzichtelijke inbouwstudio waar je inbouw apparaten kunt bekijken en vergelijken. BCC en Essent helpen je ook om energiezuinige keuzes te maken en bieden gratis energieadvies aan. Je kunt controleren of een product op voorraad is in de winkel via de productpagina op de website, en je kunt het product ook direct bestellen. Daarnaast kun je bij BCC je lege cartridges en oude mobiele telefoons inleveren, waarbij de opbrengst naar de CliniClowns gaat. Ten slotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste deals en acties.

Wil je weten wat BCC Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BCC Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BCC Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BCC Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BCC Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BCC Hengelo

Bezoekers bekeken ook