Be-a-mazing

Be-a-mazing is een Schoonheidssalon gelegen aan Johan Wagenaarstraat 5 in Hengelo.

Meer informatie over Be-a-mazing in Hengelo

Welkom bij Be-a-mazing, de salon van schoonheidsspecialiste Laura in Hengelo. Laura is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en nagelstyliste en haar missie is om je te laten stralen en je natuurlijke schoonheid te benadrukken. In haar sfeervolle en rustgevende salon aan huis kun je genieten van verschillende behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en nagelbehandelingen. Persoonlijke aandacht en natuurlijke schoonheid staan centraal bij Be-a-mazing, daarom worden behandelingen alleen op afspraak verzorgd. Wil je kennismaken met Laura's salon, maak dan een afspraak en gun jezelf een heerlijke behandeling. Je kunt contact opnemen via de telefoon of e-mail, maar het kan zijn dat Laura niet altijd de telefoon kan beantwoorden tijdens behandelingen. Spreek in dat geval je naam en telefoonnummer in op de voicemail en ze zal zo snel mogelijk terugbellen. De openingstijden van de salon zijn op verschillende dagen van de week en het adres is Johan Wagenaarstraat 5, Hengelo. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de privacy- en algemene voorwaarden van de salon.

Wil je weten wat Be-a-mazing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Be-a-mazing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Be-a-mazing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Be-a-mazing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Be-a-mazing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Be-a-mazing

Bezoekers bekeken ook