Beautiful by Elise. permanente make up en opleidingsinstituut

Beautiful by Elise. permanente make up en opleidingsinstituut is een Opleidingscentrum gelegen aan Eggerinksweg 15 in Hengelo.

Meer informatie over Beautiful by Elise. permanente make up en opleidingsinstituut in Hengelo

Beautiful by Elise is een specialist op het gebied van permanente make-up en huidtherapie. Elise Haarman is al jarenlang gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en haar doel is om de natuurlijke schoonheid van haar klanten te versterken. Permanente make-up is vergelijkbaar met een tatoeage en blijft gemiddeld één tot twee jaar mooi. Opfrissen wordt aanbevolen om de kleur en vorm te behouden. Beautiful by Elise biedt verschillende PMU-behandelingen aan, zoals wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Daarnaast bieden ze ook andere behandelingen aan, zoals mesotherapie, carbon laser peeling, ooglidcorrecties, tattoo verwijdering en botox en fillers voor het verminderen van rimpels.

Wil je weten wat Beautiful by Elise. permanente make up en opleidingsinstituut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautiful by Elise. permanente make up en opleidingsinstituut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautiful by Elise. permanente make up en opleidingsinstituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautiful by Elise. permanente make up en opleidingsinstituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beautiful by Elise. permanente make up en opleidingsinstituut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautiful by Elise. permanente make up en opleidingsinstituut

Bezoekers bekeken ook