BeautiQ

BeautiQ is een Schoonheidssalon gelegen aan Demmersweg 3 in Hengelo.

Meer informatie over BeautiQ in Hengelo

BeautiQ Salon is gevestigd in het UBB-gebouw in Hengelo. De salon is goed bereikbaar en biedt de mogelijkheid om te lunchen en te werken in de Brasserie. Naast diverse beautybehandelingen en pedicurebehandelingen kunt u bij BeautiQ ook terecht voor schoonheidsadvies en het direct aanschaffen van verzorgingsproducten. Bij annulering van een behandeling binnen 24 uur wordt de volledige behandeling in rekening gebracht. De salon biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder Powder Brows, Lash Lift, Pedicure en CND Shellac. Daarnaast is er de mogelijkheid om een behandeling te ondergaan met IK SKIN PERFECTION-producten. De salon geeft ook voor- en nazorginstructies voor Powder Brows en biedt de BeautiQ Browtreatment & Henna Brows aan. Verder zijn er ook behandelingen voor Lash Lift, Pedicure en CND Shellac beschikbaar. De salon is dagelijks geopend en behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Het contactinformatie van de salon is te vinden op de website van BeautiQ.

Wil je weten wat BeautiQ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BeautiQ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BeautiQ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeautiQ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BeautiQ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BeautiQ

Bezoekers bekeken ook