Beauty by Roos Hairextensions Hengelo

Beauty by Roos Hairextensions Hengelo is een Kapper gelegen aan Oldenzaalsestraat 31 in Hengelo.

Meer informatie over Beauty by Roos Hairextensions Hengelo in Hengelo

Beauty by Roos is de eerste en grootste hairextensionspecialist in Nederland. Ze hebben 9 salons verspreid over het land. Met jarenlange ervaring en goed naar klanten te luisteren, weten ze wat mensen echt willen. Ze hebben al meer dan 15.000 vrouwen geholpen hun droomhaar te krijgen. Daarnaast biedt Beauty by Roos de mogelijkheid om hairextensions in termijnen te betalen met een abonnement van 3 of 4 maanden. Ze geven 100% garantie op de Hairloxx Professional Hairextensions. Klanten kunnen ook de before en after foto's bekijken van de behandelingen die ze hebben uitgevoerd. Er is ook een hairextensions calculator beschikbaar om te berekenen hoeveel hairextensions je nodig hebt. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief maak je kans op €50 shoptegoed. Beauty by Roos heeft salons in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Ze steunen ook goede doelen. De klantenservice is bereikbaar via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat Beauty by Roos Hairextensions Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Roos Hairextensions Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Roos Hairextensions Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Roos Hairextensions Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beauty by Roos Hairextensions Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Roos Hairextensions Hengelo

Bezoekers bekeken ook