Beauty By Sham

Beauty By Sham is een Schoonheidssalon gelegen aan Drienerstraat 4 in Hengelo.

Meer informatie over Beauty By Sham in Hengelo

Sham Amien is een permanente make-up specialist en eigenaar van Beauty By Sham in Hengelo. Ze begon haar carrière in Syrië en volgde verschillende cursussen in Nederland om haar kennis uit te breiden. Bij Beauty By Sham staat comfort, kwaliteit en liefde voorop. Ze hebben ook de benodigde vergunningen om volgens de richtlijnen te werken. Klanten zijn erg tevreden over het werk van Sham en prijzen haar vakmanschap en klantvriendelijkheid. Beauty By Sham biedt verschillende behandelingen aan, zoals PMU eyeliner, PMU lips, PMU wenkbrauwen, laserontharing, wimperlifting, plasmalift, microblading en Phi microneedling. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Beauty By Sham verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty By Sham of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty By Sham? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty By Sham het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beauty By Sham reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty By Sham

Bezoekers bekeken ook