Beauty Junkies

Beauty Junkies is een Schoonheidssalon gelegen aan Molenstraat 26 in Hengelo.

Meer informatie over Beauty Junkies in Hengelo

Beauty Junkies is een schoonheidssalon in Hengelo, opgericht door Fati en Sevda Acar. Ze bieden behandelingen met natuurlijke producten en combineren traditionele behandelingen met nieuwe methodes en vertrouwde producten met de laatste ontwikkelingen. Het salon richt zich op een complete lifestyle, met aandacht voor huidverbetering, voeding, beweging en mindfulness. In 2016 wonnen ze de Beauty Award voor "Beste Salon in Nederland". Je kunt een behandeling boeken bij Beauty Junkies en ze zijn gevestigd in het centrum van Hengelo. Ze bieden ook persoonlijk advies en kunnen aan de hand van foto's je huidtype bepalen en passende producten aanbevelen.

Wil je weten wat Beauty Junkies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Junkies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Junkies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Junkies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beauty Junkies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Junkies

Bezoekers bekeken ook