Beauty Salon Mercedes

Beauty Salon Mercedes is een Schoonheidssalon gelegen aan Weldamstraat 2 in Hengelo.

Meer informatie over Beauty Salon Mercedes in Hengelo

Beauty Salon Mercedes biedt verschillende behandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen, specialistische huidverbeteringen, acnebehandelingen, peelings, het verwijderen van huidoneffenheden, definitief ontharen en huidverbeterende massages. De salon is aangesloten bij de ANBOS en de eigenaresse is een medisch schoonheidsspecialist dermatologie. Klanten zijn zeer tevreden over de professionele en klantvriendelijke service van Mercedes en de resultaten van de behandelingen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan men contact opnemen met Beauty Salon Mercedes.

Wil je weten wat Beauty Salon Mercedes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Salon Mercedes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Salon Mercedes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Salon Mercedes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beauty Salon Mercedes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Salon Mercedes

Bezoekers bekeken ook